Un ten mai fain peste week-end

DSC_8016

Azi profităm de fiecare minut, de fiecare secundă. Facem câte trei lucruri deodată și, uneori, uităm să respirăm. Să privim. Să trăim. Suntem Trăim în “epoca vitezei”. Bărbaţii lucrează de dimineaţă până seara iar femeile sunt din ce în ce mai preocupate de carieră. De aceea ritmul alert din timpul săptămânii ne face să avem din ce în ce mai puţin timp pentru noi.

Multe dintre femei ajung acasă obosite după o zi lungă şi spun că nu mai găsesc putere pentru a se ocupa de pielea lor. Abia dacă reuşesc să se demachieze şi să aplice o crema în grabă. De aceea apar tot mai multe probleme cu cearcănele, ochii obosiţi sau ridurile, precum şi probleme de acnee.

Weekendul este ocazia perfectă pentru un mini-spa acasă. Ce poate fi mai relaxant şi mai plăcut decât o baie caldă cu spumă ? Recomand Vita Cura ® Triple Action Foaming Seaweed Bath. Are rol detoxifiant, iar esenţele de vanilie şi rooibos desfată simţurile. Din aceeaşi colecţie recomand Repechage Nutri Oil, se aplică pe toată suprafaţă corpului pentru hidratare şi beneficiile sale anti-aging.

Şi pielea feţei are nevoie de răsfăţ. Putem aplica un exfoliant care să înlăture celulele moarte şi să confere luminozitate tenului. Repechage One Minute Exfoliating Mask acţionează într-un minut, dezvăluind o piele curată şi este potrivită şi pentru bărbaţii care nu au răbdare să folosească măşti cu acţiune îndelungată. După exfoliant putem aplica seruri concentrate, acestea acţionând în profunzime pe o piele curată. Repechage C-Serum conţine un cocktail de nutrienţi care hidratează, purifică şi previne îmbătrânirea prematură. O mască hidratantă şi o cremă de final vor transforma tenul tern şi obosit într-o piele hidratată şi radiantă. Nici zona ochilor nu trebuie neglijată. Repechage Eye Rescue Pads sunt dischete saturate într-un amestec de ceaiuri cu rol antioxidant. Aplicate pe zona ochilor acestea înlătură semnele de oboseală şi revitalizează în doar 10 minute.

O piele sănătoasă înseamnă o piele frumoasă !