5 tipsuri de îngrijire a părului în timpul caniculei

Untitled collage

August și-a căpătat pe bună dreptate numele de luna lui Cuptor. Simți cum soarele te topește pur și simplu. Cum te arde.

În zile ca aceastea, e musai să îți protejezi atât pielea, cât și părul. Dacă vrei să știi care sunt cele mai efieciente 5 tipsuri de îngrijire a părului pe vreme caniculară, ia aminte la Bogdan Mirică, stilist Londa Professional.

 

  1. Hidratează-te cât mai bine. Apa ajută la hidratarea pielii, dar și a părului. Un corp hidratat, se vede până în vârful ultimului fir de păr.
  2. Produsele leave – in sunt un must în luna august. Și tot așa și uleiurile de păr. Ele salvează de multe ori niște vârfuri neglijente și rebele. Recomnadarea stilistului Londa Professional? Balsamul Deep Moisture.
  3. Tratamentele de reparareale părului în salon. Ca și în cazul terapiilor faciale, produsele pentru păr au un efect mult mai intens atunci când sunt potențate de căldura climazonului. De ce? Căldura deschide cuticula firului de păr, iar substanțele hrănitoare pot fi absorbite cu o mai mare rapiditate.
  4. Protejează-ți părul de razele soarelui cu turbane, eșarfe, sepci, bonete și pălării cu boruri cât mai mari.
  5. Mănâncă sănătos
  6. Un ultim pas este alimentatia, iar in perioada verii putem profita din plin de tot ce-i crud, proaspat – rod al pamantului si al copacilor. Avem o varietate atat de mare de fructe si legume, incat este pacat sa nu profitam de ele.