Dana Savuica și-a lansat cartea de debut

danasavuica

Zilele trecute, Dana Săvuică și-a lansat în cadrul Bookfest cartea de debut: « Din călătoriile unei femei cu suflet de copil ».

Evenimentul a avut loc la standul Editurii Univers, Dana avându-i alături pe prietenii săi apropiați, pe tatăl și pe sora sa. Printre personalitățile prezente la eveniment s-au remarcat și ambasadorii țărilor: Indonezia, Tailanda, Pakistan si Tunisia, invitati de tatăl Danei pentru a asista la debutul ei scriitoricesc cat si pentru a le oferi cartea in care se regasesc povestile inspirate din cultura si traditiile tarilor lor. Invitaţii speciali care s-au adresat publicului la evenimentul de lansare au fost scriitorul si jurnalistul Dan Silviu Boerescu si E.S Ambasador George Savuica, tatal Danei.

Inspirata din viata pe care a trait-o, Dana Savuica a “evadat” prin scris, asternand pe hartie gandurile si fanteziile ei din copilarie pana in prezent. Astfel, timp de un an de zile, cartea cu  emotii si franturi  din viata  Danei Savuica a fost scrisa la foc continuu.

“Am avut emotii foarte mari la lansarea cartii mele intrucat am ajuns la o rascruce de drumuri, aventurandu-ma intr-un domeniu nou in care publicul telespectator se schimba cu cel cititor. Am descoperit ca imi place sa scriu si mi-am propus sa imi depasesc teama de a iesi la rampa, continuand aceasta aventura a scrisului poate printr-un alt volum “Din calatoriile unei femei cu suflet de copil”, pe care il voi scrie  in viitor. Asa cum a spus si invitatul meu la lansare, scriitorul Dan Silviu Boerescu, am multe de povestit si acest lucru imi da certitudinea ca trebuie sa continui. Aceasta prima carte este un tribut adus tatalui meu pe care il asemuiesc in carte cu un super erou. Am ales evenimente din viata mea care mi-au marcat existenta si consider ca aceasta carte poate insufla cititorului dorinta de autocunoastere si speranta intr-o cucerire de noi orizonturi. Este o carte scrisa cu suflet, rascolind amintirile unui copil dar cu ratiunea femeii care traieste in prezent. Cartea este o autofictiune, fiind imbogatita si cu personaje si evenimente inchipuite.”, spune autoarea.

Cartea “Din calatoriile unei femei cu suflet de copil” este prezenta in librarii si pe www.edituraunivers.ro.

Foto coperta: Alin Panaite- Avatar Studios.

Partenerii evenimentului care i-au fost alaturi Danei Savuica si au sprijinit-o in tot acest demers sunt: Tui Travel Center, Farmec, Meli Melo Deco, Alka Bunatatile Casei, No 1 Rosemary Water.

Fotografii realizate la eveniment: Remus Agatinei-Aga Photo