Cimitirul Bellu, în topul preferințelor bucureștenilor, în Noaptea Muzeelor

Untitled collage (14)

Aproape 18.000 de oameni s-au strâns sâmbătă seara la Cimitirul Bellu, pentru o nouă ediție Noaptea Muzeelor. Aurelian Temișan, Rodica Popescu Bitănescu și Marius Bodochi au adunat mii de vizitatori în locație.

Zeci de mii de bucureşteni şi nu numai au marcat şi în acest an Noaptea Muzeelor în Capitală. Tururi încărcate de istorie, spectacole live, dansuri populare şi un concert inedit Live marca Aurelian Temișan&Band au transformat Cimitirul Bellu în cel mai vizitat muzeu din București.

Muzica nu a fost însă singură activitate pregătită în cimitirul Bellu. O aplicaţie interactivă i-a provoat la un adevărat joc pe cei prezenţi, atât pe cei mai tineri dintre vizitatori, cât și pe cei mai în vârstă.

Rodica Popescu Bitănescu, Anca Sigartău și Marius Bodochi au fost responsabili cu distracția și voia bună, punând în scenă una dintre cele mai celebre piese ale marelui Caragiale. Actrița Monica Davidescu a fost gazda evenimentului.

Aurelian Temișan a sustinut un concert de zile mari, pe scena amenajată în fața cimitirului Bellu. Lumea a iesit la dans si a incins hora in fata scenei. Fetita artistului, Dora, si-a urmarit tatal pe tot parcursul reprezentatiei artistice si chiar a dansat si cantat alaturi de el. A fost o seara plina de evenimente culturale, inca o editie de succes a Noptii Muzeelor.

Bogdan Alexe, regizorul și producătorul evenimentului a declarat: “A fost un eveniment special, pe placul bucureștenilor, care au venit într-un număr foarte mare în Cimitirul Bellu. Programul din acest an a fost unul foarte variat, pentru toate gusturile și toate vârstele și ne bucură faptul că am fost în topul preferințelor și anul acesta, de Noaptea Muzeelor.