Ce este și cum a luat naștere proiectul RomaniaTonight.ro.

Untitled collage (64)

Cum ar putea începe o poveste mai bine decât cu motivul pentru care aceasta există. Plecând de la o întrebare simplă şi o provocare majoră a timpurilor în care trăim, am decis într-o bună zi că este momentul să contribuim şi noi, aşa cum ne pricepem şi, mai ales, cu ce putem la îmbunătăţirea industriei turismului şi timpului liber din România. Suntem siguri că nu doar noi ne-am întrebat: Ce dăm înapoi patriei noastre?

Aşa s-a înfiripat ideea că avem nevoie de un portal de rezervări turistice pur românesc adaptat întocmai nevoilor utilizatorilor din România. Am mers un pic mai departe şi am tratat mai mult decât nevoia de cazare, aceasta fiind doar una dintre nevoile fundamentale ale oaspeţilor. Când călătorim, mai ales într-o locaţie în care nu am mai fost, avem un set specific de nevoi. Ştim că există diverse portaluri de rezervări turistice care rezolvă nevoia spaţiului de cazare, există Google şi site-uri de profil care rezolvă parţial alte nevoi precum: unde mâncăm, ce vizităm, unde ne distrăm, cu ce ne deplasăm ici colo, în câteva cuvinte cum ne petrecem timpul liber. RomaniaTonight.ro este prima platformă din România care pune laolaltă Unităţile de Cazare şi Locaţiile aflate în jurul acestora. În felul acesta am dezvoltat secţiunea – Timp Liber – ataşată fiecărei Unităţi de Cazare pentru a beneficia de cât mai multe informaţii relevante care, pe bună dreptate, ne fac şederea cât mai confortabilă. Nu numai că primim informaţii despre ce putem face într-o locaţie în care nu am mai fost, dar şi faptul că acestea sunt publicate de către proprietari, aduce un plus de încredere. Fie că sunt restaurante, cafenele, galerii de artă, obiective turistice sau pur şi simplu magazine de suveniruri, toate reprezintă posibile nevoi şi suntem siguri că ar prinde bine să le avem pe toate într-un singur loc accesibile oricând de pe telefonul nostru mobil.

Portalul este susţinut de o mâna de veritabili cetăţeni europeni, dar care simt româneşte şi au decis să dea României ceva înapoi pentru că merită. Merită să ai un scop şi credem cu tărie că scopul de a îmbunătăţi vacanţa oaspeţilor câtuşi de puţin este un lucru fantastic. RomaniaTonight.ro nu este nici pe departe despre noi. Este despre toţi cei care simt că pot da ceva înapoi, că pot contribui la promovarea lucrurilor frumoase care au fost, sunt şi vor rămâne mult timp după noi. Şi voi puteţi da un like paginii de Facebook, şi voi puteţi distribui postările care vă plac, şi voi vă puteţi face rezervările pe RomaniaTonight.ro unde numărul de telefon afişat duce direct către recepţie şi nu obligă proprietarul să plătească comisioane pentru rezervări şi, nu în ultimul rând, şi voi îi puteţi inspira pe cei care încă nu au aflat că pot fi şi ei parte din proiect.

Credem că şi voi, oricine aţi fi şi oriunde v-aţi afla, puteţi susţine proiectul pentru că voi sunteţi cu adevărat RomaniaTonight.ro.

Mai multe detalii pe: https://www.romaniatonight.ro

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/RomaniaTonight/

Canal de Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCPK0yWwjBuCIJiMeKclgQ4g