AMNA are un nou proiect

amna-interviu-exclusiv-viata

Amna a lansat video blogul personal, locul unde va arata cum decurg zilele in studioul de inregistrari, in mijlocul familiei, in vacante, in culisele concertelor si locul unde dezvaluie acum unde a petrecut sarbatorile de iarna si ce surprize pregateste pentru inceputul anului 2018, in link-ul http://bit.ly/AMNA-Vlog-Episodul-5-vacanta.

“Am petrecut vacanta de Craciun in familie, cu cozonac facut de mine si David, iar Revelionul m-a prins ocupata intre concerte sustinute atat in Bucuresti si in orasele din apropiere. Am avut insa si putin timp de odihna dupa Revelion cand am plecat la munte cu David, sotul si bunicii”, marturiseste Amna.

Plecarea la munte cu David, baietelul ei de 3 ani si jumatate a fost organizata pana la cel mai mic detaliu, din bagaje nelipsind sania pe care David si-a dorit-o in mod special. “Am plecat bucurosi, cu doua geamantane pline de haine si, la insistentele lui David, cu sania dupa noi. Lipsa zapezii si aglomeratia ne-au determinat insa sa-i aducem pe bunici si pe cel mic acasa, dar am reusit sa ne bucuram in continuare de cateva zile libere, de relaxare, cu masaj, somn mult si iesiri cu gasca.”

Amna dezvaluie care sunt proiectele la inceput de 2018 si nu numai: “Avem cel putin 2 piese noi in curs de finalizare si pe langa alte concerte la evenimente private care ma vor tine ocupata destul de mult timp, am reusit sa finalizam si Vlogul oficial Amna, un video blog despre noi. Este cea mai adevarata latura a familiei noastre, atat pe partea profesionala cat si personala.”

Vlogul, la inceput de drum, are deja 5 episoade (Transformare radicala in “Lady Gaga”, 1 Decembrie, Craciun, Revelion 2018 si Vacanta la Predeal) care pot urmarite aici: http://bit.ly/AMNA-Vlog-Episodul-5-vacanta