Artistry, All-Out Glam – colecția de toamnă- iarnă de la Amway

Artistry Fall 2017 All Out Glam Social Content
Sărbătorile sunt mai frumoase atunci când ai pregătit cadoul perfect. Sau când îl primești. Pentru că acesta este momentul din an când trebuie să străluciți și să fiți în lumina reflectoarelor. Toate acestea vi le oferă noua colecție ARTISTRY ™ All-Out Glam. De la buze îndrăznețe și ochi strălucitori până la machiajul perfect, produsele AMWAY fac din luna decembrie momentul potrivit pentru a străluci! 
 
 
 Gama Artistry All-Out Glam Collection este formată din: 
·       ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Contour and Shape Palette
·       ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Lipstick
·       ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Eye Shadow Quad
·       ARTISTRY FLORA CHIC™ Rollerball si Lip Gloss Duo
Gama Artistry All-Out Glam Collection poartă semnătura marelui make up artist, Rick DiCecca. Așa că fiți pregătite să intrați în lumina reflectoarelor, să luați conducerea și să fiți în centrul atenției. Cu ajutorul ediției limitate de make up și beauty products vă puteți crea propriul look glam.
1.    ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Contour and Shape Palette
O paleta de culori, all in one, care sculptează și luminează chipul. Fiecare trusă vine cu 2 tipuri de pudră, unul care acționează în adâncime și definește și altul care luminează și dă strălucire feței.
2.    ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Eye Shadow Quad Refill*
Include o nouă formula lichidă pentru nuanțe dramatice, machiaj super rezistent cu o sclipire multi prismatică.  
3.    ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ Lipstick
Poți ajunge la forma perfectă a buzelor cu noul ruj strălucitor și îndrăzneț. Fiecare nuanță conține un ruj ce va aduce un plus de strălucire buzelor. Noua formulă este inovatoare! Nu este doar cu 36% mai hrănitoare, dar ajută la hidtatarea și definirea buzelor.
Glam Coral
Rujul este disponibil in 4 nuante:
Glam Coral
·       Glam Red
·       Glam Coral
·      
 
Glam Fuchsia
·       Glam Pink
 
4.    ARTISTRY FLORA CHIC™ Rollerball and Lip Gloss Duo
Poți finisa orice look cu ARTISTRY FLORA CHIC™ Rollerball and Lip Gloss Duo. Acest pachet include un rollerball cu aromă ARTISTRY FLORA CHIC, cu nuanțe florale și de portocală, și un ruj pur care adaugă mega finisare și luminozitate.
Fii vedetă cu Artistry All-Out Glam Collection, de la Amway!