Alina Eremia, a primit cadou o vacanta de vis in Valencia

Processed with VSCO with g6 preset

Alina Eremia este una dintre cele mai apreciate si iubite artiste din Romania. Anul 2017 a fost unul incarcat pentru artista: plin de concerte, de shootinguri , emisiuni si lansari. Anul acesta, tanara cantareata a lansat primul album solo din cariera, 360. Dupa cateva luni in care nu a avut nici macar o zi libera, Alina a fugit pentru cateva zile in Valencia, unde si-a incarcat bateriile, pregatindu-se pentru cea mai aglomerata luna din an, decembrie.

       Alina a inceput sa primeasca o parte din cadouri inainte cu o saptamana de ziua ei. Primul cadou pe care Alina l-a primit a fost o vacanta de 3 zile, unde s-a putut relaxa si deconecta. Cantareata si-a dorit sa mearga intr-un loc in care gradele din termometru sa fie ceva mai ridicate decat cele din Romania, asa ca a primit cadou un city break la Valencia. Fiind o iubitoare de cunoastere si de nou, Alina a strabatut orasul in lung si in lat vizitand locurile turistice,catedralele, si muzeele. Pe langa doza de cultura, artista a gustat si din macarea traditionala Spaniei, precum Paella, Quesadilla sau Tapas, dar cu masura, fiind atenta la numarul de calorii.

   “Excursia in Valencia a fost o parte din cadoul de ziua mea. A fost mai mult decat binevenita, pentru ca aveam nevoie de cateva zile de respiro, avand in vedere ca am avut o perioada incarcata, si urmeaza o luna la fel de aglomerata. Mi-am dorit sa merg undeva unde gradele sunt mai multe in termometru, pentru ca nu ma prea impac cu frigul, si Valencia era una din optiunile perfecte in Europa. Imi plac oamenii si sonoritatea limbii spaniole, asa ca m-am simtit foarte bine. Am vizitat cat am putut de mult in 3 zile, am luat la pas tot centrul istoric , cu catedrale , stradute specifice locului, la Oceanograf, care detine acvarii cu multe specii de pesti. Tot aici, am vazut flamingo, foci, si alte animale acvatice. Am fost la Muzeul de Stiinte si de Arta, o cladire cu o arhitectura futurista. Nu m-am putut abtine si am savurat o paella de la mama ei de acasa.Au fost 3 zile in care mi-am dat refresh.”

Processed with VSCO with fp4 preset

    Cu sute de milioane de vizualizari pe Youtube si cu toate piesele pe radio, frumoasa artista se poate lauda cu o cariera de invidiat. Fiind una dintre cele mai apreciate cantarete din showbiz-ul romanesc, Alina Eremia s-a facut cunoscuta publicului prin serialul “Pariu cu Viata”, iar aventura ei in lumea muzicii a inceput impreuna cu Lala Band . Piese precum “Poarta-ma”, “De ce ne indragostim” sau colaborarea cu Grasu XXL “Imi dai curaj” s-au bucurat de un real succes. Alina a lansat primul material discografic din cariera sa. Albumul 360 contine atat hituri care au consacrat-o cat si piese noi, la care artista a lucrat intens de-a lungul anului.