Vedetele interesate de planuri de tratament personalizate

IMG_0680

Atunci cand vine vorba de frumusete si intretinere, vedetele investesc mereu in tratamente de ultima generatie. Si pentru ca tehnologia evolueaza cu repeziciune, clinica de estetica si frumusete SkinMed a invitat mai multe persoane publice la un “test” al frumusetii. Astfel, inainte de sarbatori, vedetele au aflat cum se pot mentine mai tinere si mai frumoase si au fost invitate sa descopere sistemul revolutionar pentru analiza tenului, Adonia by FotoFinder, dar si planuri de tratamente personalizate.

“FotoFinder Adonia combina documentarea profesională pentru tratament cu un instrument sofisticat de analiză a tenului oferindu-vă rapoarte personalizate și planuri de tratament. Adonia este un program high-tech pentru analiza tenului. Camera foto controlată de software te ajută să faci mai multe fotografii faciale rapid și ușor.  Adonia vizualizează porii, petele pigmentare inclusiv arsurile solare, ridurile, roșeata și leziunile vasculare precum și uniformitatea pielii. Rezultatele obținute sunt comparate cu cele ale unor persoane de aceeași varstă, gen și cu același tip de piele”, spun specialistii SkinMed.

Carmen Bruma – amfitrionul evenimentului, Adela Popescu, Octavia Geamanu, Anamaria Ferentz, Adina Halas, Andreea Perju, Cristina Cioran, Dana Savuica, Livia Graur si  Crina Matei s-au aflat printre invitate, dornice sa afle cat mai multe detalii despre noile tratamente de beauty.

“Am pornit de la ideea că frumusețea este un limbaj în sine pe care cel mai mare înveliș al corpului uman îl folosește indiferent de context câtă vreme este întreținut corect.