ADDA a fost in Cipru. Artista a reusit in sfarsit sa plece intr-o vacanta

ADDA 1

ADDA s-a facut remarcata pe piata muzicala din Romania odata cu lansarea singe-ului “Iti Arat ca Pot”, iar de atunci a muncit constant pentru cariera sa muzicala. Acest lucru a fost demonstrat si de hit-urile pe care le-a lansat, fiind unele dintre cele mai populare de la noi din tara.

Acum aproximativ un an, ADDA a avut parte si de o realizare pe plan personal, atunci cand l-a adus pe lume pe micutul Alexandru.

Cu un program incarcat si incercand sa se imparta intre cariera si familie, ADDA a recunoscut ca singurul lucru care ii lipsea era o vacanta.

Astfel, dupa ce si-a amanat vacanta de mai multe ori, ADDA impreuna cu sotul ei au reusit sa isi ia cateva zile libere si sa se relaxeze pe insoritele plaje din Cipru.

Vacanta noastra a fost foarte scurta pentru ca aveam deja concerte programate, insa ma bucur ca am prins cateva zile. Imi doream sa ajung in Cipru pentru ca stiam de la Catalin ca este foarte frumos. Ne-am relaxat, ne-am plimbat foarte mult.”, a spus ADDA.

Dupa vacanta binemeritata, ADDA s-a intors la programul ei obisnuit, cu multe concerte si ore petrecute in studio. Artista le pregateste fanilor ei multe surprize.

Cel mai recent proiect al ADDEI a fost “O piesa in 12 ore” / #MareaMea. Proiectul prin care ADDA le-a aratat fanilor ei cum se naste o piesa a fost un adevarat succes. Artista a stat live 12 ore, si a fost urmarita de 2 milioane de internauti.