Interval International a intrat pe piata din Romania. 3.000 de resorturi de lux din 80 de tari, cu peste 2 milioane de membri

blaxy-pentru-turisti-header-banner (1)

Interval International, unul dintre cei mai mari furnizori care faciliteaza schimbul de destinatii de vacanta intre proprietarii de apartamente in sistem de timeshare sau proprietate periodica, este prezent acum si pe piata din Romania. Intreaga retea include peste 2.900 de resorturi din peste 80 de tari, iar proprietarii in regim timeshare sau de proprietate periodica pot obtine vacante in toate tipurile de destinatii, printre care si cele exotice sau exclusiviste.

Cateva exemple de vacante pe care le pot alege romanii care au cumparat proprietati in regim timeshare sau de proprietate periodica sunt Singapore, Florida, Disneyland Paris, Turcia, Elvetia si Austria, la schi, dar si Hawaii, Marea Britanie, Tenerife, Brazilia, New York, Grecia sau Spania. Reteaua Interval International are peste 2.000.000 de membri activi inrolati in diferite programe de schimb de tip timeshare sau proprietate periodica. Compania are sediul la Miami, in statul Florida, din SUA, si este unul dintre pionierii si inovatorii care deservesc piata de timeshare exchange, inca din anul 1976. Proprietarii din fiecare tara au acces la serviciile de call-center in limba tarii din care provin, astfel incat pot comuncia direct cu reteaua Interval International, pentru a-si alege destinatiile dorite pentru vacante.

Interval International a intrat pe piata romaneasca prin semnarea contractului de parteneriat, incepand cu 15 Iunie 2017, cu Blaxy Premium Resort, de pe Litoralul romanesc. Blaxy Premium Resort a fost ales si a devenit membru oficial al retelei internationale Interval International, astfel incat portile lumii se deschid pentru toti cei care doresc sa cumpere o proprietate periodica in acest complex turistic ce a adus un concept unic pentru Romania pe Litoral. De la terminarea constructiei si darea in folosinta a complexului Blaxy, situat pe malul marii, intre localitatea 23 August si statiunea Olimp, reprezentantii Interval International au verificat functionarea complexului turistic si serviciile oferite clientilor timp de trei ani, pana cand au invitat Blaxy Premium Resort sa faca parte din retea. Astfel, se ofera garantia serviciilor la standarde internationale la Blaxy Premium Resort.

Cel mai important avantaj pe care-l au cumparatorii unei proprietati periodice care aleg Blaxy este faptul ca pretul de achizitie este mai mic decat in resorturile din restul retelei. Sunt, astfel, avantajati atat romanii din tara, cat si cei din diaspora, dar si cetatenii straini care pot intra in reteaua internationala dupa achizitionarea unei camera in regim de proprietate periodica la Blaxy Premium Resort.