Idei pentru petreceri in gradina

lemonade bar1

Jubile Catering recomandă pentru acest sezon petrecerile în grădină cu aer exotic, un decor pe care îl puteți obține ușor cu ajutorul plantelor și a fructelor exotice, pe care să le folosiți ca ornamente sau la crearea unui platou excentric. Iar ca petrecerea să fie una memorabiă, oferă-le invitațiilor elemente noi și în meniu. Așadar, nu trebuie să vă lipsească punctele de atracție dulci: Ice Cream Bike și Candy Bike, Burger Bar-ul pentru pofticioși sau Lemonade Bar-ul pentru a vă răcori cu băutura preferată a verii.

Bicicletele multifuncționale: Ice Cream Bike și Candy Bike sunt mixul ideal pentru a vă îndulcii invitații cu un desert spectaculos.  Conceptul de Ice Cream Bike integrează design-ul elegant al bicicletei cu bucuria unui bar de înghețată. Aromată și atent preparată, înghețata este realizată artizanal și poate fi personalizată dintr-o multitudine de ingrediente: jeleuri, bomboane M&M, Marshmallow, topping de ciocolată sau diferite tipuri de fructe.
Candy Bike-ul îi cucerește atât pe cei mici cât și pe cei mari cu deserturi realizate artizanal, în laboratorul propriu, fiind o adevarată încântare vizuală și gustativă.

La o petrecere în grădină nu lipsesc nici momentele de live cooking, fie că este vorba de desert sau barbeque. Dessert live cooking station creează un adevărat “spectacol”, cu deserturi interesante, preparate chiar în fața invitațiilor: Banane flambate (Bananas Foster), Cherry Jubilee, Crep Suzette, Peach Melba sau Melon Glace. Cel mai delicios barbeque live vine în fața invitaților prezentat într-un show live, interactiv, cu o abundență de arome și diferite tipuri de carne.