Cine sunt romanii care au fost #GataLa4 pe 21 iunie

_MIS2889

Solstițiul de vară din acest an a intrat în calendarul corporatiștilor drept cea mai scurtă zi de muncă, datorită provocării #GataLa4 lansată de Red Bull, o acțiune care are toate ingredientele să devină tradiție.

 

#GataLa4 îi provoacă pe corporatiști ca în cea mai lungă zi din an să încheie ziua de muncă la 4, firește, după ce au terminat tot ce aveau pe to-do list în ziua respectivă, iar orele libere câștigate să le petreacă într-un mod relaxant și fun. Cei care au fost #GataLa4 au participat la concertul trupei Les Elephants Bizarres, chiar în epicentrul corporatist al Bucureștiului – cartierul Pipera-, fie s-au relaxat cu muzică şi băuturi colorate de vară la cele mai hip terase din oraş sau la clasele de yoga organizate special cu această ocazie.

 

Așa că, pe 21 iunie, corporatiștii care-au reușit să fie #GataLa4 au avut mai mult timp liber pentru ei. Ce au avut ei de spus despre inițiativa Red Bull?

 

”Foarte fain, diferit de tot ceea ce s-a mai întâmplat până acum. Categoric voi mai participa la această acțiune”, Sergiu, 27 de ani.

 

”Am fost gata la 4 fix. Am ajuns la concert la 4.10. Este cea mai tare acțiune la care am participat și o susțin. Am fost foarte eficientă azi și am putut să câștig ore libere făcând tot ce trebuie să fac la birou. Se poate cel puțin o dată pe an, deși eu încurajez să se întâmple #gatala4 de cât mai multe ori!”, a declarat Roxana, 36 de ani.

 

”#gata la 4 a fost super tare mai ales pentru că ne-a scos din birou! Mi-a plăcut mult atmosfera de la concert și de abia aștept încă o acțiune de acest gen. Am avut grijă să las totul în regula la birou!”, a declarat Ioana, 25 de ani.

 

Mailuri peste mailuri, to do list-uri nesfârşite, ședinte prelungite, deadline-uri scurte. Munceşti din greu în fiecare zi şi de multe ori stai peste program! Ei bine, împreună am demonstrat că se poate ca cel puţin o dată pe an să fim #GataLa4, dar şi gata la timp în restul zilelor.

Felicitări angajatorilor care au zis DA demersului #GataLa4: Banca Transilvania, UPC România, BMW România, Headvertising, frufru, Tozota Material Handeling, World Class, Wolf Theiss, King, Aon România, Clever Taxi, Travis Tourism, Radulescu & Muşoi Attorneys at Law, IT Assist, Cromatic Studios, Provident.