21 iunie, cea mai lungă zi din an, poate fi #GataLa4

Gata La 4

Cum ar fi dacă în cea mai lungă zi din an, ai fi #GataLa4 și ai mai avea câteva ore în plus pentru tine? Sună prea bine pentru a fi adevărat? Depinde doar de tine. Hai să facem din cea mai lungă zi din an, cea mai scurtă zi de muncă.

 

#GataLa4  înseamnă un pic mai mult timp pentru a face ceea ce îți place, mai mult timp pentru fitness, o plimbare cu longboard-ul, o ieşire la terasă alături de colegi sau prieteni, un muzeu sau… cum ar fi să te apuci de un nou hobby în timpul săptămânii?!   A venit momentul să faci o mică schimbare și asta poate începe într-o zi … de miercuri. Măcar într-o zi din an. În cea mai lungă zi din an.

 

Vitalizează-ți mintea cu o doză rece de Red Bull și treci la treabă! Se comportă ca un fel de asistent personal care te va ajuta să treci mai repede peste task-urile zilei.

 

Și pentru a fi posibil să închei cu succes toate taskurile de pe to do list-ul tău, și astfel să închei mai repede programul de muncă în cea mai lungă zi din an, psihologul Grațiela Sion,  îți oferă câteva sfaturi  astfel încât să ai un time management grozav și rezultate eficiente:

 

  • Identifică abordările și activitățile care te conduc spre rezultate de succes și apoi replică-le și utilizează-le în diferite sarcini de lucru astfel încât timpul de rezolvare al acestora să scadă;
  • Monitorizează și analizează timpul alocat pentru: 1. Planificarea și găsirea de soluții; 2. Discuții, 3. Activitățile propriu-zise. Vei putea astfel să îți dai seama unde ai deficit sau exces de timp alocat uneia dintre cele 3 categorii;
  • Organizează-ți sarcinile în funcție de urgența și de importanța lor. De exemplu, atunci când decizi la care e-mailuri este necesar să răspunzi prompt și pe care dintre ele le poți amâna, activitatea în care ești implicat nu este întreruptă, deadline-ul poate fi respectat.
  • Fixează obiective specifice pentru fiecare activitate în parte, descompune fiecare obiectiv în pași mărunți, monitorizează activitatea astfel încât să ajustezi dacă este necesar pentru a obține rezultatele dorite;
  • Grupează sarcinile similare și câștigă timp;
  • Lucrează în echipă! Cere ajutor colegilor sau deleagă sarcini atunci când este posibil;
  • Oferă-ți o autorecompensă care îți face plăcere pentru a te răsplăti pentru deadline-rui respectate și rezultatele obținute. Astfel, îți crești motivația și pentru viitor.

 

Îți sugerăm cea mai bună recompensă: alătură-te demersului Red Bull şi fii #Gatala4 pe 21 iunie, iar apoi dă năvală pe străzile din București și bucură-te de restul zilei cu o mulțime de activități grozave pregătite special tine.

 

Împreună, facem din cea mai lungă zi din an, cea mai scurtă zi de muncă.

Află mai multe detalii pe redbull.ro/gatala4 şi pe pagina de eveniment de pe Facebook!
Un demers înaripat de Red Bull, susținut de 
Radio Guerrilla.