Primul tratament profesional pentru păr care folosește puterea ultrasunetelor

portrait-woman-girl-blond-157967

THAIco SPA anunță lansarea noii game de produse Silia Hair Concept, produse dezvoltate în laboratoarele Dr. Kleanthous din Germania, pentru îngrijirea părului și a scalpului, cu rezultate chiar și în cazul părului albit din cauza unor anumite afecțiuni, a stresului sau tratamentelor agresive.

Bazându-se pe experiența acumulată în tratamentul alopeciei, Dr. Kleanthous a dezvoltat o terapie la baza căreia stau moleculele de suport celular (cell supporting molecules) descoperite în urma cercetărilor biologice. Acestea conțin informații despre capacitatea regenerativă a organismului uman, informații esențiale pentru menținerea funcției celulare.

Testate dermatologic, toate produsele SILIA Hair Concept au la bază moleculele de suport celular ca ingredient activ principal. Acesta stimulează producția de celule stem restabilind echilibrul natural al scalpului și prevenind căderea părului.

Pentru a optimiza acțiunea moleculelor de suport celular, stilistul folosește terapia prin ultrasunete aplicată cu dispozitivul Sonostar Matrix brevetat de Dr. Kleanthous. Procedura presupune 6 ședințe de tratament, desfășurate pe parcursul a 2 săptămâni. Între ședințe, cât și după finalizarea tratamentului, este esențial ca produsele SILIA Hair Concept să fie folosite în rutina zilnică, timp de câteva luni. Terapia cu ultrasunete, însă, se realizează exclusiv în saloanele de înfrumusețare.

Cele trei produse inovatoare din gama Silia sunt:

Ser pentru creșterea părului: are la bază un complex nutritiv de biominerale ce conservă sănătatea fibrei capilare, conferindu-i rezistență. După numai câteva săptămâni de tratament, numărul firelor de păr aflate în cădere va fi vizibil redus. Serul se aplică pe părul uscat, masând ușor scalpul prin mișcări circulare. Nu necesită clătire. Pentru rezultate optime, este recomandată utilizarea sa zilnică.

Șampon: repară firul de păr deteriorat datorită argininei, un amino-acid esențial din compoziția sa. Puterea și elasticitatea fibrei capilare rămân vizibil îmbunătățite în urma aplicării. Este un tratament recunoscut, creat să rezolve o varietate de probleme, cum ar fi: căderea părului, apariția mătreței, sensibilitatea la nivelul scalpului sau carențele nutritive ale fibrei capilare. Se aplică pe părul umed, masând scalpul și lăsându-l, ulterior, să acționeze timp de 2 minute. Se îndepărtează prin clătire. În primele 4 săptămâni de tratament este recomandată utilizarea sa zilnică.

Balsam SILIA cu PH acid (3.0): reface structura firului de păr, lăsându-l mătăsos și ușor de pieptănat. Previne eficient stresul oxidativ și deteriorarea fibrei capilare. Se aplică în urma spălării cu Șamponul SILIA, îndepărtându-se ulterior prin clătire. Pentru rezultate optime, se recomandă utilizarea sa concomitent cu terapia prin ultrasunete.

Produsele din gama SILIA Hair Concept sunt recomandate atât femeilor, cât și bărbaților, rezultatele lor sunt dovedite clinic și nu prezintă efecte adverse.