Un nou brand de cosmetic intra pe piata romaneasca

unnamed

Brandul olandez TRIND, care a devenit lider mondial în domeniul nail care datorită produselor dedicate îngrijirii eficiente și delicate a unghiilor, se lansează acum și în România. Cu o experiență de peste 25 de ani în nail care, TRIND s-a remarcat la nivel internațional în peste 30 de țări, fiind specialistul în unghii sănătoase a milioane de oameni de pretutindeni.

TRIND promovează naturalețea și eleganța prin produse ce redau strălucirea și vitalitatea unghiilor, pe care le promite perfecte în doar 2 saptămâni. Produsele TRIND sunt unice, conținând ingrediente de înaltă calitate, precum keratina, extrasul de lotus, complexul de vitamine A, C și E, cu ajutorul cărora acestea se regenerează și se hidratează. Astfel, unghiile fragile, subțiri, moi și exfolitate își recapătă în scurt timp sănătatea și suplețea.

Brandul cosmetic propune o gamă completă pentru îngrijirea profesionistă a unghiilor, mâinilor și picioarelor. TRIND Nail Repair Natural este unul dintre cele mai apreciate produse din gama TRIND, un întăritor unic care hidratează și regenerează rapid unghiile. Prin restabilirea echilbrului de keratină și lichid natural al unghiei, aceasta devine puternică și flexibilă.

Balsamurile tratează cuticulele, cremele și măștile catifelează pielea sensibilă a mâinilor și picioarelor. Tratamentele hidratante și regeneratoare pentru unghii sănătoase sunt disponibile în nuanțe naturale și colorate, în variante lucioase sau mate, ce desăvârșesc look-ul fiecărei persoane.

Produsele marca TRIND sunt recomandate și sportivilor de performanță, sau persoanelor care întâmpină probleme medicale la nivelul unghiilor, întrucât serurile revoluționare ale brandului olandez luptă împotriva infecțiilor din aceste zone.

Toate produsele din gama TRIND pot fi aplicate cu ușurință atât acasă, fiind disponibile online, pe www.trind.ro, cât și în centrele de beauty partenere.