M-am indragostit de noile genti JU’STO

unnamed

Designerul italian Emanuele Magenta, creatorul O’Bag a lansat un nou brand de genti: JU’STO, pe care il gasesti in galeria Feeria, din Baneasa Shopping City!

Realizate din silicon moale, placut la atingere si usor de curatat in combinatie cu alte materiale, precum canvas, piele, rafie, glitter, aplicatii din pietre, colecţia de Primăvară-Vară 2017 JU’STO are la bază contrastul dintre minimalismul formelor şi materialele preţioase, aceste elemente inovative care o duc către un stil retro-romantic, potrivit aproape oricărui outfit.


 
J-POSH este un clutch mai puţin obişnuit, creat dintr-o combinaţie de material textil şi silicon EVA, disponibil în 21 de culori şi combinaţii – ratan în alb şi negru, glitter în trei culori, piele în diverse nuanţe, de la cafeniu, maro, roşu la verde închis şi aplicaţii de pietre de coral şi turcoaz –  care îl fac să fie potrivit atât pentru ţinute de zi, cât şi de seară.
 
J-HOOP  este modelul poştaş reinventat şi declinat în 10 variante interesante, iar J-LITTLE este modelul bucket recreat din piele ecologică în trei variante de culori şi definit printr-o nou sistem de închidere.
 
J-TINA se identifică prin forma pătrată şi combinaţiile care îi dau versatilitate, facilitând trecerea de la un look office la unul glamour.
 
J-HIDE & J-WIDE sunt două modele într-o singură geantă sofisticată, confortabilă şi elegantă, care îşi modifică total aspectul cu ajutorul elementelor (mânere, invelis sau baretă lungă) care pot fi înlocuite.
 
J-SETT este geanta care îşi modifică forma, în şase variante de culori ale siliconului şi interior în două variante cromatice.
 
J-POPPY, sofisticată şi unică, disponibilă în două dimensiuni şi gândită pe mixul perfect dintre ratanul alb-negru şi siliconul colorat, este un must-have pentru vară.
 
J-TINY & J-HIGH se numără printre primele modele create de Emanuele Magenta. J-TINY este considerată un ever-green şi vine în şase culori, iar J-HIGH, clasică şi mai elegantă, este disponibilă în 5 culori şi diferite modele de mânere detaşabile.

 
În afara genților, la JU’STORE gasesti si o serie de accesorii inovative, precum portofele, ceasuri, portcarduri, eșarfe, huse de telefon.