Emma Zeicescu: “Familia este locul unde dau tot si cer tot!”

0104ef1f-44ee-421e-ae05-6961fcc7d1b1

Imi place Emma! Este o tipa directa, desteapta si carismatica. Am invitat-o sa ne povesteasca cateva lucruri despre ea, dincolo de ceea ce se vede pe micul ecran. Si m-a surprins!

Nu trece o zi fara sa visez la plaja mea de departe si la beach-bar-ul unde voi face cele mai bune frappe-uri.

Filmul care ti-a marcat viata… Nu mai stiu cum se numeste, se gasea pe casete prin 1985. Era despre viata unei  jurnaliste, prezentatoare de stiri care se lupta pentru dreptate, in timp ce iubea cu patima un coleg de radactie. Va suna cunoscut?

Prima intalnire cu un baiat s-a intamplat …la 7 ani cand  mergeam la parintii lui in vizita. Eu eram lesinata, el avea sa fie dupa.  Iubirea noastra a avut un sens , dupa alti 9 ani.

Familia pentru tine inseamna…locul unde vreau sa fiu dragalita, rasfatata si iubita. Locul unde dau tot si cer tot!

Daca ar fi sa recomanzi o destinatie de vacanta ar fi…Tenerife. Pentru minunatele peisaje, mojito si calmul oamenilor.

Cel mai recent film vazut este…Edgar Hoover

Proiectul la care lucrezi acum…este comunitatea pentru femei Perfect Imperfecte.  Suntem simpatice si sincere. Suntem in  crestere! Ne gasiti pe www.emmazeicescu.ro

Obiectul vestimentar preferat este …. musai ceva comod, indraznet si mai sport. Pantofii, iubesc pantofii!

Ritualul tau de frumusete consta in…curatare profesionala si multa hidratare. Sunt cel mai mare fan declarat al collagenului concentrat , al elastinei si al piersicilor. Fac minuni!

Cel mai mare vis…sa scriu un articol Perfect Imperfect de pe terasa pensiunii mele din Tenerife! Pe plaja sa ii vad pe baieti mei!

 

Sursa foto: Fotograv